Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
Kb 12db sima palacsinta
Töltelék:
- 3 db alma, 10 dkg mazsola, 15 dkg túró, 3 tojássárgája
15 dkg cukor, fél citrom leve, 0,5 dkg zselatin,
Elkészítés:
Készíts sima palacsintát. Egyet tegyél félre, a többit hajtsd félbe,és
oszd el háromba. Közben az almákat vágd szeleteke,s
párold meg. A tojássárgáját keverd habosra a cukorral. Készíts
zselatint. Ezt add a tojássárgájához.Valamint a túrót és a
mazsolát.Ezután folpackkal bélelt mély tálba kezd el rétegezni.
Palacsinta + krém + alma és így tovább. A tetejére tedd az egész
palacsintát.Tedd a hűtőbe legalább 3-4 órára. Kiborítás után csoki
reszelékkel szórjuk meg. Sokkal finomabb, ha a palacsintákat megkenjük vékony puding réteggel. Én 25 dkg túrót használtam hozzá.
|
|
Kőszeghy Anna 21 órája új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!