Recept: Rakott csirke (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rakott csirke

Hozzávalók 4 személyre:
Főzéshez:
4 db egész csirkecomb (alsó+felső)
1 nagy fej vöröshagyma
1 tk só
1 tk, fekete őrölt bors
4 ek. olaj/zsír
annyi víz, hogy ellepje

Sütéshez:
50 dkg csirkemáj
1 kis csokor petrezselyem
olaj/zsír
4 db egész főtt tojás
4 db száraz zsemle
só, bors
szaft


1. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, kicsi olajon vagy zsíron üvegesre dinszteljük. Majd a húsokat hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje azokat és puhára főzzük.

2. Ezután leszűrjük a húst és a levét félretesszük.

3. 50 dkg csirkemájat összeturmixolunk, a zsemléket egy pillanatra vízbe áztatjuk, a tojásokat felrakjuk főni. A petrezselymet felaprítjuk és egy kevés zsiradékon megdinszteljük!

4. A májhoz hozzákeverjük a petrezselymet, a kinyomkodott zsemléket, a megfőtt, megpucolt összeaprított tojásokat, a sót, borsot. Mindezt jól összekeverjük! 1 dl szaftot a péphez adunk.

5. Egy tűzálló tepsit kiolajozunk, majd a töltelék felét belehelyezzük. Ebbe a húsokat belenyomkodjuk és leöntjük a töltelék másik felével.

6. Végül meglocsoljuk az egész tetejét egy kis szafttal az egészet (kb. 0,5 dl), majd sütőben közepes fokozaton kb. 45 perc alatt aranybarnára sütjük

Látta 373 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Spargasipok_rantva_2190947_1983_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu