Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók 4 személyre:
Főzéshez:
4 db egész csirkecomb (alsó+felső)
1 nagy fej vöröshagyma
1 tk só
1 tk, fekete őrölt bors
4 ek. olaj/zsír
annyi víz, hogy ellepje
Sütéshez:
50 dkg csirkemáj
1 kis csokor petrezselyem
olaj/zsír
4 db egész főtt tojás
4 db száraz zsemle
só, bors
szaft
1. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, kicsi olajon vagy zsíron üvegesre dinszteljük. Majd a húsokat hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje azokat és puhára főzzük.
2. Ezután leszűrjük a húst és a levét félretesszük.
3. 50 dkg csirkemájat összeturmixolunk, a zsemléket egy pillanatra vízbe áztatjuk, a tojásokat felrakjuk főni. A petrezselymet felaprítjuk és egy kevés zsiradékon megdinszteljük!
4. A májhoz hozzákeverjük a petrezselymet, a kinyomkodott zsemléket, a megfőtt, megpucolt összeaprított tojásokat, a sót, borsot. Mindezt jól összekeverjük! 1 dl szaftot a péphez adunk.
5. Egy tűzálló tepsit kiolajozunk, majd a töltelék felét belehelyezzük. Ebbe a húsokat belenyomkodjuk és leöntjük a töltelék másik felével.
6. Végül meglocsoljuk az egész tetejét egy kis szafttal az egészet (kb. 0,5 dl), majd sütőben közepes fokozaton kb. 45 perc alatt aranybarnára sütjük
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!