Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
4 tojássárgáját,4ek cukorral és 4 ek vízzel jó habosra keverni.Hozzáadni 4 ek lisztet amibe belekeverünk 2ek kakaóport, fél csomag sütőport.Majd a 4 tojás felvert habját. Megsütjük ha kihűlt ketté vágjuk.
Krém: 4 deci tejben megfőzünk egy csomag vaníliás pudingot.Habosra keverünk 20 deka margarint és 20 deka porcukrot,majd a kihűlt pudinghoz keverem.
Töltelék: Összekeverek 1 csomag gesztenye masszát,4 ek barack lekvárt, 2 ek kakaóport,3 dl tejet, fél rum aromát és 5 deka porcukrot ami elhagyható. Apróra török 40 deka háztartási kekszet és a gesztenyés krémbe keverem.
Az alsó piskótára kenem a vanília krém felét erre jön a gesztenyés keksz. Rákenem a maradék vaníliás krémet és befedem a második lappal.Tetejét csokival vonjuk be.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!