Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
20deka liszt
10deka margarin
1deci tej
2kanál kakaó
1tojás sárgája
késhegynyi szódabikarbóna
5deka porcukor
Ezeket az anyagokat összegyúrom.2felé osztom kinyújtom akkorára ,hogy 2őzgerinc formát bőven betakarjon és a széle jól lelógjon ,mivel rálesz hajtva majd a turora.
Töltelék
50deka turo
2kanál buzadara
2citrom héja és leve
4tojás sárgája
Ezeket krémmé keverem.5tojás fehérjét 4kanál cukorral kemény habbá verem és a túróval összekeverem.Az őzgerinc formába öntöm a tészta széleit ráhajtom a túróra,és 150fokon 45percig lassan sütöm Amikor kihűlt csokoládéval leöntöm.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!