Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
2x3 tojásból csokis és sima piskóta lapot sütök
3 egész tojás
6 deka cukor
8 deka liszt
fél csg sütőpor
2 kanál víz
3 kanál étolaj
a kakaóshoz
2 kanál kakaópor
Az egész tojásokat felverem a cukorral, olajjal,vízzel,csipet sóval , amíg jó habos lesz ekkor hozzáadom a lisztes sütőport és sütőpapiros sütőlapon 160-170 fokon megsütöm .Amikor megsültek két -két egyforma lapra vágom fel.A csokis lap ugyanígy készül csak 2 kanál kakaóport teszek a lisztbe és a lisztel együtt adom a masszához.
A krém készítése hozzávalók
2csg vaníliás puding
8 deci tej
7 deka cukor
Ezeket a szokásos eljárással felfőztem és egy fél csg főzés nélküli zselatint még melegen hozzákevertem,Majd kihűtöm még a narancs reszelt héját és levét is hozzáadom
1 nagy narancs héja és leve
4 deci tejszín
3 deka porcukor
1 tábla ét csoki
A habot felverem és a kihűlt pudingba felét belekeverem és a csokoládét is belereszeltem, de csak ha kihűlt a krém ,mert egyébként a csokoládé elolvad Ezzel a krémmel a lapokat megtöltöm, .A tetejét tejszínhabbal és reszelt csokival díszítettem.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!