Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói Egy sárga és egy csokis lap
3 egész tojás
fél deci étolaj
3 kanál víz
8 deka cukor
10 deka liszt
csipet só
fél csg sütőpor
2 kanál kakaópor
A tojásokat szét választom.A fehérjét egy kanál vízzel csipet sóval kemény habbá verem, majd adok hozzá 6 deka cukrot ezzel addig verem amíg a cukor el nem olvad.
A sárgáját a vízzel cukorral olajjal habosra keverem.A két masszát összekeverem, hozzáadom a sütőporral elkevert lisztet és torta formában180 fokon megsütöm
A csokis lappal is ugyanez az eljárás csak kakaóport teszek bele.
Amikor kisültek megvárom amíg kihűl és két -két lapra vágom.
Krém hozzávalói
7 deci tej
2 csg tejszínes pudingpor
3 kanál cukor
10 deka mirelit áfonya
4 deci hab tejszín
5 deka porcukor
Díszítés a tetejére és oldalára
morzsolt habkarika
A tejet a cukorral felforralom,a pudingot kevés tejjel kikeverem, és amikor a tej felforrt hozzáöntöm a pudingot.A torta lapokat a piskótát egy torta formába vissza tettem és a puding felét rátettem Amikor a puding kihűlt a tejszínt a porcukorral felvertem és a kihűlt pudingra tettem belőle, a habba tettem mirelit áfonyát.Erre került a csokis lap ugyanaz az eljárás .Majd a piskóta lap került rá.Erre tejszínt tettem az oldalát is bevontam a tejszínnel a tetejére is habrózsákat tettem összetört habkarikával díszítettem az oldalát
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!