Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
4deci tej
10deka cukor
5deka margarin
4tojás
4zsemle
25deka alma
őrőlt fahéj
barack lekvár
10deka darált mandula ,vagy dió
A tejből cukorból és 2deka margarinból és a tojások sárgájából öntete készítek.A zsemléket vékony szeletekre szelem.,és az öntetbe megforgatom.Egy tepsit margarinnal kikenem és az áztatott zsemléket belerakom.Az almáket meghámozom és vékony karikákra felszelem ,fahéjazom és megpárolom ,hogy a levét elfölje.Ekkor a zsemlére teszem az almákat és a darált mandulát amibe tettem egy kis cukrot és fahéjat.A mandula tetejére rátettem a maradék áztatott zsemleszeleteket .Előmelegített sütőbe 25-30percig sütöm.A tojások fehérjét cukorral és barack lekvárral gőz fölött kemény habbá vertem és a már megsült tésztára simítottam Mandula pejhet kicsit megpirítottam kakamelizáltam és a habra tettem.Pár percre visszatettem a sütőbe ,hogy egy kis színt kapjon..A tetején a mandula nem égett ,hanem karamelles
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!