Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
50 deka filézett csirkemell
1 sárgarépa
1 fehérrépa
1 csipet rozmaring
1 csipet kakukkfű
1 deci húsleves alaplé
5 deka vaj
1 kisebb poréhagyma
só
1 kávés kanál liszt
csipet majoránna
csipet őrőlt bors
1 kis kanál curry
fél csg vágott petrezselyemzőld
1 deci fehérbor
1 deci főzőtejszín
10 deka őszibarack befőtt
10 deka szilva befőtt
10 deka kőrte vagy alma befőtt
A csirkehúst kis darabokra vágom,
A vajat felolvasztom egy edényben a hagymát beleszelem és kicsit megfonnyasztom, majd hozzáadom a darabolt húsokatmegsózom és az egészet 3-4 percig pirítom, majd a kevés lisztet rászorom, és rövid ideig tovább pirítom1-2 percig majd az összes fűszert belekeverem hozzáadom a bort a tejszínt és a leves alaplét tovább forralom amíg a hús megpuhul..
A legvégén a kis kockára vágott kompótokat adom hozzá .
Ezzel már csak összekeverem
Rízzsel tálaltam
Nagyon finom a hús között a sok finom édes kompót
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!