Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
1darab zsemle
4darab vörös hagyma
50deka darált hús
2egész tojás
1kanál mustár
piros paprika
8szelet Fekete-erdő sonka
Apró csemege uborka
A zsemlét beáztatjuk1fej vöröshagymát apróra vágok a darált húst a szokásos módon elkészítem,csak 1kanál mustárt is teszek bele ,só bors .Ha összeállítottuk a husikát egy folpak foliára tenyérnyi nagyságura kilapítom,és a husra sonkát a sonkára uborkát teszek és feltekerem.forró olajba szép pirosra megsütöm.Az olaj amiben sültek a husok a hagymákat karikára vágom lisztbe forgatom és az olajba pirosra megsütöm.Kiszedem a karikákat és mártást készítek az olajba teszek2kanál lisztet amit megpirítok,és 2deci tejszínnel felengedem és 1deci vízzel.Tehetünk bele egy kis mustárt is.Ebbe a mártásba a húsokat visszatesszük és pár percig pároljuk.,a már sült húst.Tálaláskor nokedlit adunk hozzá , petrezsejemmel megszórjuk és a hagymakaríkákat rátesszük. Ebből a mennyiségből 8 darab tekercs lesz .Nagyon finom és az uborka nagyon kellemes benne.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!