Recept: Csokis croissan (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Csokis croissan

A tészta hozzávalói
80deka liszt
1kefir
2,5deci langyos tej

2tojás sárgája+1tojás a kenéshez
5deka élesztő
5kanál kr cukor
20deka margarin
Töltelék
1csokis vagy vaníliás puding
5deci tej
2kanál kr.cukor
A margarin kivételével a tésztát bedagasztom.
5deka élesztőt 2kanál cukorral 1kanál liszttel felfuttatom,.A többi hozzávalót a liszthez adom és a felfuttatott élesztőt is A margarint nem!!!Amikor bedagasztottam a tésztát félre teszem , és duplájára kelesztem,kb45percA margarint reszelőn lereszelem és félre teszem.A pudingot a tejjel sűrűre felfőzöm és kihűtöm.Közben a tészta megkelt, ekkor begyúrom újra, és 7egyforma nagyságúra elosztom.Az egyiket kb20x25centisre kinyújtom A margarint is 6egyforma mennyiségre elosztom
Amikor a lapokat kinyújtom a margarint is egyenletesen elosztom rajta.Ha az első lap megvan akkor kinyújtom a következőt amit aztán ráteszek a margarinos lapra, majd ezt is megkenem margarinnal..A hetedik lapot nem kell kenni.Amikor ráteszem az utolsó lapot is akkor meglisztezem és 2-3mm-re kinyújtom.Ekkor ketté vágom hosszában és háromszögeket vágok belőle.Ebből a mennyiségből 18-20darab lesz.Amikor a háromszögeket felvágtam A kihűlt pudingból teszek bele.A szélesebbik felénél kezdem el feltekerni.Amikor mind megvan .sütőpapiros sütőlapra teszem,tojással lekentem és 170-180fokon 15-20percig sütöm.
egy tábla étcsoki
5deka margarin
2kanál étolaj
Ezeket gőz felett felolvasztom és a croissant beleforgatom.
Nagyon finom tészta, bármivel megtöltheted

Látta 433 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:

Spargasipok_rantva_2190947_1983_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu