Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
30deka liszt
15deka margarin
10deka porcukor
csipet só
1tojás sárgája
fél csg sütőpor
A tészta hozzávalóit összegyúrom.Egy közepes kis tepsi adagja.A tésztát akkorára nyújtom ,hogy a tepsi oldalain is legyen tészta.
A töltelék készítése
50deka túró
10deka cukor
1csg vaníliás cukor
1csg vaníliás puding amit csak a túró közé szorok
10deka puha margarin
1tojás sárgája
2kanál tejföl
A töltelék hozzávalóit kikeverjük és a tepsibe a lapra öntjük.Ez egy folyós massza lesz.A tetejére almaszeleteket szorosan egymás mellé teszem, és a sütőbe 160fokon 40-45 percig sütöm.Ekkor kiveszem a sütőből és a lekvárral lekenem az almagerezdeket ,és mandula forgácsot szórok a tetejére.Még 10percre visszateszem a sütőbe amíg a mandula kicsit pirul.Hidegen vágom fel .Nagyon finom
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!