Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Négy tojásból a n agy gáztepsiben vékony piskótalapot sütöttem és feltekertem kihűlésig. A krém: fél kiló túró(én Pilos krémes túrót vettem), 2 dl tejföl, 1 citrom reszelt héja és kifacsart leve, ízlés szerint porcukor, és fél csomag étkezési zselatin 1dl vízben előírás szerint feloldva, mindez összekeverve, hűtőben kicsit megdermesztve. A piskótalapot egy harminchárom cm hosszú őzgerinc forma nagyságára vágtam és azt kibéleltem vele majd beletöltöttem a krémet és felül ráhajtottam és egy órára ismét hűtőbe tettem (a piskótalap alá folpackot tettem és kívűlről ezzel beleszorítottam), kivéve olvasztott csokoládét öntöttem a kilátszó piskótarészre(ez lett a torta alja) és ismét dermesztettem majd rászabtam egy ostyalapot és azzal fordítottam ki a formából és teljesen bevontam olvasztott csokival.Fehér pillecukorból készült a fondant borítás, a pöttyöket kész marcipánból üdítős kupakkal szúrtam ki. Elég bonyolultan tudtam leírni, megcsinálni egyszerűbb volt.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!