Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Én egy kissé fáziskésésben vagyok a szilveszteri ételek felrakását illetően, de ami késik nem múlik. Majd szépen egymás után meg fog történni az általam készített ételek közszemlére tétele.
Ilyen pl. a fentebb látott sertéstarja is, melyet egy különleges - mexikói - villámpácban fél óráig állni hagytam. Nagyon jól beértek az ízek, pikánsan csípős és nagyon jó puha lett, mint az a kb. másfél órás sütés utáni kóstolás folytán kiderült.
Amíg a husika sült, addig elkészült a sós vízben főzött, kockára vágott krumpli, és a laskára darabolt káposzta is megpárolódott.
A krumpliról leöntöttem a vizet, de egy keveset hagytam rajta. Krumplitörővel pépesre nyomkodtam, majd tettem bele egy evőkanál tejfölt és ugyanennyinek megfelelő finom, puha vajat. Előkaptam a robotgépet és ezekkel az összetevőkkel addig turbóztam az egészet, amíg szinte habossá nem vált.
A képen lévő elrendezésben került terítékre!
A Konyhatündérek oldalára feltettem ennek a második fogásnak a levesét - lencseleves virslivel és füstölt csonttal - is, mely a szilveszteri menü része volt.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!