Recept: sertéssült krumplipürével és párolt káposztával (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2161 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2161 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2161 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2161 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

sertéssült krumplipürével és párolt káposztával

Én egy kissé fáziskésésben vagyok a szilveszteri ételek felrakását illetően, de ami késik nem múlik. Majd szépen egymás után meg fog történni az általam készített ételek közszemlére tétele.

Ilyen pl. a fentebb látott sertéstarja is, melyet egy különleges - mexikói - villámpácban fél óráig állni hagytam. Nagyon jól beértek az ízek, pikánsan csípős és nagyon jó puha lett, mint az a kb. másfél órás sütés utáni kóstolás folytán kiderült.

Amíg a husika sült, addig elkészült a sós vízben főzött, kockára vágott krumpli, és a laskára darabolt káposzta is megpárolódott.

A krumpliról leöntöttem a vizet, de egy keveset hagytam rajta. Krumplitörővel pépesre nyomkodtam, majd tettem bele egy evőkanál tejfölt és ugyanennyinek megfelelő finom, puha vajat. Előkaptam a robotgépet és ezekkel az összetevőkkel addig turbóztam az egészet, amíg szinte habossá nem vált.

A képen lévő elrendezésben került terítékre!

A Konyhatündérek oldalára feltettem ennek a második fogásnak a levesét - lencseleves virslivel és füstölt csonttal - is, mely a szilveszteri menü része volt.

Látta 2408 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Csillag Virág üzente 14 éve

De jól néz ki ez a kép is!

Válasz

Tóth Andrásné üzente 14 éve

Szerencse, hogy nem vagyok éhes, mégis nagyot nyeltem a képed láttán! Gratula

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu