Recept: Réteslapban sült töltelék (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2113 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2113 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2113 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2113 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Réteslapban sült töltelék

A recept a következő:
Töltött csirkecombok vele sült krumplival, birsalmával, dédi féle töltelékkel

Hozzávalók:
5 db csirkecomb
80 dkg csirkemáj
3 db tojás sárgája
2 szál reszelt sárgarépa
1 csokor petrezselyem zöldje
ízlés szerinti mennyiségű majoránna
őrölt bors
vegeta
pár evőkanál zsemlemorzsa
4-5 db száraz zsemle
1 csomag réteslap

A májat késsel egy deszkán kaparjuk le, majd tegyük egy tálba, adjuk hozzá a beáztatott és kinyomkodott zsemléket, az összevágott petrezselyem zöldjét, a lereszelt sárgarépát. Tegyük hozzá a tojás sárgáját, ízesítsük majorannával, borssal, sóval, és vegetával. Keverjük alaposan össze, majd ha hígnak találjuk, a tölteléket keverjünk még bele zsemlemorzsát.

Sózzuk meg a csirkecombokat, bőrét a kezünkkel lazítsuk fel, majd töltsünk alá a májas töltelékből. Tegyük egy tepsibe, csorgassuk meg olívaolajjal, daráljunk rá borsot, és mindegyik tetejére helyezzünk pár levél zsályát. Öntsünk alá kevéske vizet, majd forró sütőben 35-45 perc alatt süssük pirosra.

Rétesben sült töltelék:
Béleljünk ki muffin formákat réteslappal (10-10 cm-es-re vágottal) majd formázzunk a maradék töltelékből nagy gombócokat. Tegyük bele, és süssük 20-25 percen keresztül.

Köret:
Sült apró burgonya, a meghámozott burgonyákat olívaolajjal csorgassuk meg, majd sütőpapírra téve, a sütőben süssük pirosra. Hasonlóan készül a sült birsalma is. A kettévágott birsalmák magházát vájjuk ki, csorgassuk meg olívaolajjal, daráljunk rá borsot, és tépkedjünk rá rozmaringot. Tegyük sütőlemezre, majd 30-40 perc alatt süssük pirosa (150-160 fokon.)

Nagyon finom

Látta 1900 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Zsuzsa!
Gratulálok!
Ötletes,szép munka és egyben nagyon finom is.
Üdv:Edit.

Válasz

Varga Henriett üzente 9 éve

istenien néz ki:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Ez nagyon jól néz ki,biztos finom. Ki fogom probálni.

Válasz

Ezt kiprobálom.Nagyon guszta lehet és finom.Köszi

Válasz

Buda Józsefné üzente 9 éve

Ez nagyon guszta!! Gratulálok!

Válasz

Csillag Virág üzente 9 éve

Nagyon különleges recept. Szerintem érdemes kipróbálni.
Köszönjük szépen!

Válasz

A recept a következő:
Töltött csirkecombok vele sült krumplival, birsalmával, dédi féle töltelékkel

Hozzávalók:
5 db csirkecomb
80 dkg csirkemáj
3 db tojás sárgája
2 szál reszelt sárgarépa
1 csokor petrezselyem zöldje
ízlés szerinti mennyiségű majoránna
őrölt bors
vegeta
pár evőkanál zsemlemorzsa
4-5 db száraz zsemle
1 csomag réteslap

A májat késsel egy deszkán kaparjuk le, majd tegyük egy tálba, adjuk hozzá a beáztatott és kinyomkodott zsemléket, az összevágott petrezselyem zöldjét, a lereszelt sárgarépát. Tegyük hozzá a tojás sárgáját, ízesítsük majorannával, borssal, sóval, és vegetával. Keverjük alaposan össze, majd ha hígnak találjuk, a tölteléket keverjünk még bele zsemlemorzsát.

Sózzuk meg a csirkecombokat, bőrét a kezünkkel lazítsuk fel, majd töltsünk alá a májas töltelékből. Tegyük egy tepsibe, csorgassuk meg olívaolajjal, daráljunk rá borsot, és mindegyik tetejére helyezzünk pár levél zsályát. Öntsünk alá kevéske vizet, majd forró sütőben 35-45 perc alatt süssük pirosra.

Rétesben sült töltelék:
Béleljünk ki muffin formákat réteslappal (10-10 cm-es-re vágottal) majd formázzunk a maradék töltelékből nagy gombócokat. Tegyük bele, és süssük 20-25 percen keresztül.

Köret:
Sült apró burgonya, a meghámozott burgonyákat olívaolajjal csorgassuk meg, majd sütőpapírra téve, a sütőben süssük pirosra. Hasonlóan készül a sült birsalma is. A kettévágott birsalmák magházát vájjuk ki, csorgassuk meg olívaolajjal, daráljunk rá borsot, és tépkedjünk rá rozmaringot. Tegyük sütőlemezre, majd 30-40 perc alatt süssük pirosa (150-160 fokon.)

Nagyon finom

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Gombas_csirketokany_2108808_8398_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Tejfolos_zoldbab_fozelek_lecsos_szelettel_2107702_8605_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu