Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A recept a következő:
Töltött csirkecombok vele sült krumplival, birsalmával, dédi féle töltelékkel
Hozzávalók:
5 db csirkecomb
80 dkg csirkemáj
3 db tojás sárgája
2 szál reszelt sárgarépa
1 csokor petrezselyem zöldje
ízlés szerinti mennyiségű majoránna
őrölt bors
vegeta
pár evőkanál zsemlemorzsa
4-5 db száraz zsemle
1 csomag réteslap
A májat késsel egy deszkán kaparjuk le, majd tegyük egy tálba, adjuk hozzá a beáztatott és kinyomkodott zsemléket, az összevágott petrezselyem zöldjét, a lereszelt sárgarépát. Tegyük hozzá a tojás sárgáját, ízesítsük majorannával, borssal, sóval, és vegetával. Keverjük alaposan össze, majd ha hígnak találjuk, a tölteléket keverjünk még bele zsemlemorzsát.
Sózzuk meg a csirkecombokat, bőrét a kezünkkel lazítsuk fel, majd töltsünk alá a májas töltelékből. Tegyük egy tepsibe, csorgassuk meg olívaolajjal, daráljunk rá borsot, és mindegyik tetejére helyezzünk pár levél zsályát. Öntsünk alá kevéske vizet, majd forró sütőben 35-45 perc alatt süssük pirosra.
Rétesben sült töltelék:
Béleljünk ki muffin formákat réteslappal (10-10 cm-es-re vágottal) majd formázzunk a maradék töltelékből nagy gombócokat. Tegyük bele, és süssük 20-25 percen keresztül.
Köret:
Sült apró burgonya, a meghámozott burgonyákat olívaolajjal csorgassuk meg, majd sütőpapírra téve, a sütőben süssük pirosra. Hasonlóan készül a sült birsalma is. A kettévágott birsalmák magházát vájjuk ki, csorgassuk meg olívaolajjal, daráljunk rá borsot, és tépkedjünk rá rozmaringot. Tegyük sütőlemezre, majd 30-40 perc alatt süssük pirosa (150-160 fokon.)
Nagyon finom
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!