Recept: Réteslapban sült töltelék (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2161 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2161 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2161 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2161 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Réteslapban sült töltelék

A recept a következő:
Töltött csirkecombok vele sült krumplival, birsalmával, dédi féle töltelékkel

Hozzávalók:
5 db csirkecomb
80 dkg csirkemáj
3 db tojás sárgája
2 szál reszelt sárgarépa
1 csokor petrezselyem zöldje
ízlés szerinti mennyiségű majoránna
őrölt bors
vegeta
pár evőkanál zsemlemorzsa
4-5 db száraz zsemle
1 csomag réteslap

A májat késsel egy deszkán kaparjuk le, majd tegyük egy tálba, adjuk hozzá a beáztatott és kinyomkodott zsemléket, az összevágott petrezselyem zöldjét, a lereszelt sárgarépát. Tegyük hozzá a tojás sárgáját, ízesítsük majorannával, borssal, sóval, és vegetával. Keverjük alaposan össze, majd ha hígnak találjuk, a tölteléket keverjünk még bele zsemlemorzsát.

Sózzuk meg a csirkecombokat, bőrét a kezünkkel lazítsuk fel, majd töltsünk alá a májas töltelékből. Tegyük egy tepsibe, csorgassuk meg olívaolajjal, daráljunk rá borsot, és mindegyik tetejére helyezzünk pár levél zsályát. Öntsünk alá kevéske vizet, majd forró sütőben 35-45 perc alatt süssük pirosra.

Rétesben sült töltelék:
Béleljünk ki muffin formákat réteslappal (10-10 cm-es-re vágottal) majd formázzunk a maradék töltelékből nagy gombócokat. Tegyük bele, és süssük 20-25 percen keresztül.

Köret:
Sült apró burgonya, a meghámozott burgonyákat olívaolajjal csorgassuk meg, majd sütőpapírra téve, a sütőben süssük pirosra. Hasonlóan készül a sült birsalma is. A kettévágott birsalmák magházát vájjuk ki, csorgassuk meg olívaolajjal, daráljunk rá borsot, és tépkedjünk rá rozmaringot. Tegyük sütőlemezre, majd 30-40 perc alatt süssük pirosa (150-160 fokon.)

Nagyon finom

Látta 2161 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Zsuzsa!
Gratulálok!
Ötletes,szép munka és egyben nagyon finom is.
Üdv:Edit.

Válasz

Varga Henriett üzente 13 éve

istenien néz ki:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ez nagyon jól néz ki,biztos finom. Ki fogom probálni.

Válasz

Ezt kiprobálom.Nagyon guszta lehet és finom.Köszi

Válasz

Buda Józsefné üzente 14 éve

Ez nagyon guszta!! Gratulálok!

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Nagyon különleges recept. Szerintem érdemes kipróbálni.
Köszönjük szépen!

Válasz

Szőke Róbertné Zsuzsanna üzente 14 éve

A recept a következő:
Töltött csirkecombok vele sült krumplival, birsalmával, dédi féle töltelékkel

Hozzávalók:
5 db csirkecomb
80 dkg csirkemáj
3 db tojás sárgája
2 szál reszelt sárgarépa
1 csokor petrezselyem zöldje
ízlés szerinti mennyiségű majoránna
őrölt bors
vegeta
pár evőkanál zsemlemorzsa
4-5 db száraz zsemle
1 csomag réteslap

A májat késsel egy deszkán kaparjuk le, majd tegyük egy tálba, adjuk hozzá a beáztatott és kinyomkodott zsemléket, az összevágott petrezselyem zöldjét, a lereszelt sárgarépát. Tegyük hozzá a tojás sárgáját, ízesítsük majorannával, borssal, sóval, és vegetával. Keverjük alaposan össze, majd ha hígnak találjuk, a tölteléket keverjünk még bele zsemlemorzsát.

Sózzuk meg a csirkecombokat, bőrét a kezünkkel lazítsuk fel, majd töltsünk alá a májas töltelékből. Tegyük egy tepsibe, csorgassuk meg olívaolajjal, daráljunk rá borsot, és mindegyik tetejére helyezzünk pár levél zsályát. Öntsünk alá kevéske vizet, majd forró sütőben 35-45 perc alatt süssük pirosra.

Rétesben sült töltelék:
Béleljünk ki muffin formákat réteslappal (10-10 cm-es-re vágottal) majd formázzunk a maradék töltelékből nagy gombócokat. Tegyük bele, és süssük 20-25 percen keresztül.

Köret:
Sült apró burgonya, a meghámozott burgonyákat olívaolajjal csorgassuk meg, majd sütőpapírra téve, a sütőben süssük pirosra. Hasonlóan készül a sült birsalma is. A kettévágott birsalmák magházát vájjuk ki, csorgassuk meg olívaolajjal, daráljunk rá borsot, és tépkedjünk rá rozmaringot. Tegyük sütőlemezre, majd 30-40 perc alatt süssük pirosa (150-160 fokon.)

Nagyon finom

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu