Recept: lecsó tarhonyával és virslivel (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 2067 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 2067 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 2067 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 2067 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

lecsó tarhonyával és virslivel

Ne legyen már mindig rizzsel a lecsó, most tarhonyával készítettem. Megmondom őszitén, nekem még jobban ízlett így.

Zsíradékon nagyobb szeletekre vágott vöröshagymát pároltam. Rádobtam a feldarabolt lecsópaprikát, majd néhány darab - héjától megszabadított - paradicsomot aprítottam hozzá. Együtt sütöttem, amíg a paprika kunkorodni nem kezdett a serpenyőben. Beízesítettem. Közben résszint karikára vágtam a virslit, majd hagytam néhányat egészben is és hozzátettem a lecsóhoz. Néhány percig együtt főztem. Ezidő alatt külön sós vízben megfőztem az apró tarhonyát, leszűrtem és hozzáadtam a virslis lecsóhoz. Még így is összerottyantottam, megkóstoltam, ha kellett utánízesítettem és máris a megterített asztalra tettem.

Ízlett!

Látta 2922 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

rung gyorgy üzente 8 éve

NAGYON SZERETEM A LECSÓT DE CSAK NATÚR ,MAJD EL KÉSZÍTEM RECEPT SZERINT.KÖSZÖNÖM.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Biztosan nagyon finom , már így a serpenyőben is nagyon guszta!El fogom készíteni,hiszen most van itt a szezonja vége!

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 8 éve

...Évike! Minden változat fincsi lehet! Legtöbbször a "megszokás hatalma" alapján készítünk, de szívesen kipróbálnám én is úgy, ahogy Te írtad.

Válasz

Török Ferencné Éva üzente 8 éve

Tökéletes lehetett! Én szoktam készíteni lecsós tarhonyát és rizst. Azzal a különbséggel, hogy én a tarhonyát és a rizst kevés zsiradékon megfuttatom, hagymát kap, előfőzöm és úgy keverem a lecsóhoz.

Válasz

Csillag Virág üzente 8 éve

Finom lehet. :)

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu