Recept: Sül a keszeg (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sül a keszeg

Recept:
- Kapsz 7db keszeget, amit a Balatonban fogtak-horgásztak. Meg van gyönyörűen tisztitva, beírdalva.
- Lesózod.
- Lisztet összekeversz őrölt csemegepaprikával.
- Ebbe beleforgatod a halakat úgy, hogy a belsejébe is menjen a paprikás lisztből.
- Forró étolajban -időnként forgatva- megsütöd.
Tálalás, díszítés: tetszés szerint....
Üdvözlettel: Edith

Látta 729 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 11 éve

Csodásan megsütötted Editke Nagyon kelleti magát .Puszi Marcsi

Válasz

Szőts Istvánné Edit üzente 11 éve

Jól van na!!! Editkém SAJNÁLTAM ezt a drága étolajat, mivel sütés után kiöntöm a zsiradékot!
Tudod, sülés közben a serpenyőt nyelénél fogva forgattam, döntögettem, s így mindenhol érte a forró zsiradék. Tényleg szép piros lett. Tálalva is lefotóztam, de a sok albumomba valahogy elkevertem a képet.
Köszi szavaidat, várom mindig, hogy jelentkezz.
Ölellek: Edith

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Imádni valók a sült keszegek!
Nálunk is többször van.
Jó ropogósra süsd Duruszám,akkor még az apró szálkák is úgy átsülnek,hogy ehető.
Annyi olajat tegyél a serpenyőbe,hogy a gerinciig érjen a halnak.
Ezt a Balaton legjobb Keszegsütője mondta nekünk.
Puszi:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Spargasipok_rantva_2190947_1983_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu