Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Az alábbi felöntőlevet készítettem. Egy 5 lt-es üveghez kell:
2 lt víz
2 dl 20 %-os ecet, vagy 4 dl 10 %-os
15 dkg cukor
fél marék só
Ízlés szerint: szemes-bors, babérlevél, mustármag, kapor -lehet szárított is- koriander-mag.
Teáskanálnyi: szalicil, szódabikarbóna, borkénpor.
A szokásos módon összefőzzük a hozzávalókat, legvégén teszem bele a borkénport, s az ecetet.
Kihűlés után öntöm a savanyítandókra.
---Ez nagyon jó uborka eltevéséhez is---
(Van mikor nem főzök saját levet, KAPROS SAVANYÚSÁG-TARTÓSÍTÓ-val teszem el őket.
|
|
Kőszeghy Anna 17 órája új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!