Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
50 dkg liszt, 25 dkg Ráma margarin, 6 dkg cukor, 2 dkg élesztő, 3 kanál tejföl, 2 tojás sárgája, pici só. Elkészítés : A lisztet a vajjal eldörzsölni, a tejfölben elkavart élesztőt, a csipet sót, a tojás sárgáját, a cukrot ,hozzáadjuk, könnyen gyúrható tésztát kapjunk. Fél órát pihentetjük. 4 cipóra osztjuk. Töltelék : 25dkg darált dió, 15 dkg cukor, 1 cs. vaníllia c. ezt összekeverjük, és 3 felé osztjuk. A tésztát kinyújtjuk, barack lekvárral megkenjük,és a cukrosdióval megszórjuk, rá a következő lap,lekvár, cukrosdió, és így folytatjuk. 190f sütjük. A tetejére csokimáz.
|
|
Kőszeghy Anna 18 órája új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!