Recept: Zserbó (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Zserbó

50 dkg liszt, 25 dkg Ráma margarin, 6 dkg cukor, 2 dkg élesztő, 3 kanál tejföl, 2 tojás sárgája, pici só. Elkészítés : A lisztet a vajjal eldörzsölni, a tejfölben elkavart élesztőt, a csipet sót, a tojás sárgáját, a cukrot ,hozzáadjuk, könnyen gyúrható tésztát kapjunk. Fél órát pihentetjük. 4 cipóra osztjuk. Töltelék : 25dkg darált dió, 15 dkg cukor, 1 cs. vaníllia c. ezt összekeverjük, és 3 felé osztjuk. A tésztát kinyújtjuk, barack lekvárral megkenjük,és a cukrosdióval megszórjuk, rá a következő lap,lekvár, cukrosdió, és így folytatjuk. 190f sütjük. A tetejére csokimáz.

Látta 3461 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Prohászka Béláné üzente 14 éve

Egyszer sütöttem, gyönyörű és fínom lett, de megbotlottam a küszöbben és az egész tepsi süti a földön landolt. Azóta anyukám süti nekem.

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Köszönöm szépen!

Válasz

Fekete Ildikó üzente 14 éve

Szia Sanyi! beírtam a receptet, és elnézést a késésért.

Válasz

Fekete Ildikó üzente 14 éve

Egy kicsit megkésve de már beírtam.....és bocsi....Szia : Ildikó.

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Remélem, Ildikó beírja!

Válasz

Farkas Sandor üzente 14 éve

Hol talalhato a recept?????????

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Nagyon jól néz ki!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Spargasipok_rantva_2190947_1983_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu