Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Vaníliás linzer
Hozzávalók a tésztához:
90 dkg finomliszt
60 dkg margarin/vaj
30 dkg porcukor
3 csg vaníliás cukor
1 csg sütőpor
3 db tojás sárgája
A lekenéshez:
1 db tojásfehérje
A szóráshoz:
3 evőkanál darát dió
2 evőkanál kristálycukor
A töltéshez:
50 dkg kb házi baracklekvár
Elkészítés:
A lisztet összekeverjük a porcukorral,sütőporral és a többi hozzávalókkal sima tésztává gyúrjuk.
5 darabba vágtam,majd folpacba csomagoltam.
Hideg helyre tettem 1 órára.
Ahogy szaggattam ,mindig egy cipót hoztam a nyújtáshoz.
Különböző formákkal szaggattam.
Felét diós cukorba mártottam.
3 mm vastagra nyújtottam és kiszúrtam.
A diósnak szánt alakzatokat tojásfehérjével lekentem és a cukros dióba mártottam.
A többi maradt simán.
Azokat csokoládéba mártottam amikor kihűlt a tészta és szóró cukorral,kókuszreszelékkel hintettem meg.
180 fokra melegített sütőben 10 perc alatt kisütöttem egy tepsi linzert.
7 nagy tepsivel lett.
A kihűlt korongokat baracklekvárral töltöttem be.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!