Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
Tésztához: 8db tojás, 16dkg liszt, 16 dkg cukor
Töltelékhez: 10dkg cukor, 5 dl tejszín, 8dkg kakaópor, 2dkg olvasztott zselatin, 1 doboz hullala tejszín(1/2l)
Elkészítés:
A tojásból, a kristálycukorból, és a lisztből piskotát készítünk. Melyet kivajazott ,lisztezett tepsibe tesszük, és megsütjük. Kihűlés után ketté vágjuk. A felső lapot felkockázzuk, kb 4*4 cm-es re. tésztánk, Eközben töltelék anyagaiból kemény habot verünk.Kivéve a hullala tejszínt. Hozzáadjuk a zselatin felét, s ezt egyenletesen rákenjük amár kihűlt tésztára. Jól lehűtjük. Felverjük a hullala tejszínhabot, a zselatin másik felét óvatosan hozzá dolgozzuk.Ezt amár jól kidermesztett kakaós krém tetejére kenjük. Következő lépésben rátesszük a kockára feldarabolt piskótát.Szintén dermesztjük. A csokis krémmel díszítjük, majd csokit reszelünk a tetejére. Tálaláskor melegvízbe mártott késsel szeleteljük, az alsó lapot és a krémet.
Krém készítés:
A tejszínt kemény habbá verjük. A porcukrot a kakaóporral elkeverjük,majd óvatosan hozzákeverjük a felvert tejszínhez. Ezután következik bele a zselatin.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!