Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
40dkg liszt, 20dkg porcukor,1 margarin,4 tojássárgája,1 citrom leve és héja,1 cs sütőpor.Ezeket összegyúrjuk és 1/2 órára a hűtőbe tesszük.Közben megfőzünk 2cs vaniliáspudinot 6 evőkanál cukorral, 6dl tejben.Langyosra hűtjük és akkor belekeverünk 1 nagy doboz tejfölt,és a 4 tojás keményre vert habját,és apróra vágott őszibarackot.(1 üveggel kb.)A tésztát ketté osztjuk és az egyiket kinyújtjuk és kikent tepsibe tesszük,ráöntjük a krémet és a másik lappal befedjük.Megsütjük 180-200 fokon és a tepsiben hagyjuk kihűlni.Porcukrozzuk a tetejét. (Ha sokalljuk a barackot akkor lehet kevesebbet is tenni bele)
|
|
Kőszeghy Anna 16 órája új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!