Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
12 tojasfeherjet 30 dkg cukorral kemeny habba verjuk hozza adjuk lassan a 20 dkg daralt diot (lehet kevesebb is ) 6 dkg lisztet 1 sutoport meg 60 dkg vagdalt fuget .( en ezt haromszorosra sutom mert harom lap kell hogy ki jojjon 4x3 )
Krem : 12 tojassargajat 13 evokanal cukorral jol kikeverni es gozon fozni 4 szelet fozo csokoladet hozza adni es meg egy kicsit fozni , ha kihul akkor habosra kikeverni a 250g margarinal
Samroni
1 liter liszt ( ezt literes labasban merjuk) 3 reszre osztani , az egyes csomoban megy a margarin, amazt a ket csomot egyben teszuk es oda teszuk a 6 tojassargajat meg kis langyos vizet es jol eldolgozzuk ekozben porcukrot meg 1 citrom levet adni hozza , amikor ez megvan akkor szet nyujcsuk es rakenyuk a margarinos lisztes tesztat ( mert azt is mar ossze gyurtuk ) es jon a hajtogatas 3x kell hajtogatni
Amikor ez megvan akkor szetnyujcsuk es a samroni rudakra tekerjuk es kisussuk 150 fokon
Krem : 6 tojasfeherjet felverni 10 kanal cukorral es gozon fozni , vagy szirupot fozni es a habba bele tenni
szirup elkeszitese : 18 dkg cukor meg annyi viz hogy ellepje a cukrot es lassu tuzon piritani de ne kapjon szint es ezt a habban tenni gyonyoru kemeny lesz a habb
ezt bele nyomjuk a samroni kozepeben amikor mar kihult a samroni teszta
eleg nehez volt leirni a samroni elkesziteset , de ha valami nem ertheto kerdezetek
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!