Recept: husvéti cukorperec lekenve (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2113 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2113 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2113 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 2113 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

husvéti cukorperec lekenve

Hv:
3 egész tojás,2 tojás sárgája(a fehérje kell a cukormázhoz)
5e.k. pálinka,
5 e,k. étolaj,
15 szem édeske,
1,5 kk.szalalkálé
kb. 25 dk liszt
A 3 egész tojást,és a 2 tojás sárgáját a 15 szem édeskével nagyon-nagyon habosra keverjük (mint a piskótának)
és fokozatosan adjuk hozzá a pálinká,majd az olajat,de addig is verjük.
Majd hozzá adagoljuk fokozatosan a szalalkális lisztet. A megadott liszt mennyisége a tojások méretétől függ. Könnyü,lágy tésztát kapunk,aminek jó hólyagosnak kell lennie,nagyon jól kidolgozva. Ha tul keménynek találnánk,pálinkával lágyitjuk. Amikor elkészült,fél cm-re kinyujtjuk,és kb 15x7cm-es csikokat vágunk.kb 8 db lesz.
A csikok tetejét 3-4 helyen picikét bevágjuk,félbe,majd körbe hajtjuk.összenyomjuk a szélét. Tepsibe tesszük,és nagyon jól előmelegitett sütőben sütjük,kb 25-30 perc.
A perecek kb 10 perc után kezdenek felemelkedni.
Utánna a 2 tojás fehérjébő gőz fölött 6dk cukorral habot verünk,és ezzel kenjük meg a pereceket.

Látta 3936 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Gombas_csirketokany_2108808_8398_s

Kőszeghy Anna 4 hete új képet töltött fel:

Tejfolos_zoldbab_fozelek_lecsos_szelettel_2107702_8605_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu