Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
6 dl tejből és 19 evőkanál búzadarából (tetszés szerint ízesíted cukorral vagy édesítővel) tejbegrízt főzünk, ennek az állaga sokkal sűrűbb, mint a normál tejbegrízé.
Kétadagból vettem három felé. Amikor már majdnem kész, az egyikbe mandula aromát tettem. A másodikba rum aromát tettem. a harmadikba viszont kakaópot. Ezután megvártam míg kihűl ,de nem teljesen. Gombócokat formáltam. Kókuszreszelékbe és kakaóporba forgattam. Néhány darabot forró olajba kisütöttem és még melegen kristály cukorba forgattam. Nekem ez utóbbi jobban izlett. Végül egy jó tanács: szerintem kicsit több tej kellene bele, mert úgyis besűrűsödik .
Aroma és kakaó pornélkül , hamis túró gombóc készíthető belőle. Akkor pirított zsemlemorzsába forgatjuk és tejföllel, fahéjjal, porcukorral a tetején tálaljuk.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!