Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gesztenyés szelet:Sütünk 2db barna piskótát 4 tojásból.Krém: 3dl tejben megfőzünk 1cs vaniliáspudingot.1 rámá-t kikeverünk 20dkg porcukorral,és a kihűlt főzöttkrémmel jól összekeverjük.Tőltelék: 1cs gesztenyepürét, 2 evőkanál baracklekvárt,2evőkanál kakaóport, 2dl tejet, 20dkg kekszet(amit apróra törünk) és 1 rumaromát jól összedolgozunk.Összeállítjuk a sütit: az első piskótára kenjük a krém felét, erre rátesszük a tőlteléket majd rákenjük a krém másik felét és a másik piskótát erre tesszük, és bevonjuk csokival. CAPUCCÍNÓS SZELET: 6-6 tojásból sütünk egy sárga és egy barna piskótát. 6dl tejben megfőzünk 2cs vaniliáspudingot és kihűtjük. 1 rámá-t kikeverünk 25 dkg porcukorral, és a kihűlt főzött krémmel összekeverjük.Kettéosztjuk a krémet,és az egyikbe belekeverünk 2cs vaniliáscukrot, a másikba 4 evőkanál capuccínót.Összeállítás: Barna piskóta, erre a vaniliáskrém, majd felolvasztunk egy tábla tortabevonót és a krémre öntjük.Ha megszilárdul akkor rátesszük a capuccínós krémet és erre a sárga piskótát.Csokival bevonjuk.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!