Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Angol szelet:6tojássárgáját,30dkg porcukorral habosra keverünk.1 kis csomag szalalkálit felfuttatunk 4 evőkanál tejben és a kikevert masszához adjuk.25dkg margarint 20dkg lisztet is hozzákeverünk,majd a tojások felvert habját is óvatosan.A tésztát háromfelé osztjuk,1-be piros,a 2-ba zőld szinezőt teszünk és a harmadik marad sárga.Sütőpapíros tepsiben sütjük,de a papírt csak akkor húzzuk le ha kihűlt egy kicsit,mert nagyon gyenge a tészta.Izlés szerint tőltjük.Én vaniliás krémmel töltöttem. KATA szelet:70dkg lisztet,1cs sütőport,3tojássárgáját,2dl langyos tejet,20dkg porcukrot és 20dkg margarint összegyúrunk és 3 lapot sütünk.Az egyik lapot jól összetőrjük és 0,5dl tejben megáztatjuk.A tőltelékhez 15dkg margarint és 2dkg porcukrot habosra keverünk és hozzáadunk 1dl rumaromát,2evőkanál kakaóport,és 4evőkanál barack lekvárt.Ezeket összekeverjük az összetőrt lappal.Ha szükséges akkor még tehetünk hozzá egy kis tejet.Ezt a tőlteléket a két lap közé tőltjük.A teteje csokimáz. KEDVENC szelet: 40dkg liszt,1/2cs sütőpor,12dkg margarin,12dkg porcukor,1tojás.Ezeket összegyúrjuk annyi tejföllel hogy jól nyújtható tésztát kapjunk.4 lapot sütünk.5dl tejet 4púpos evőkanál lisztel és 2evőkanál kristálycukorral sűrűre főzünk.25dkg porcukrot 20dkg margarinnal habosra keverünk.Ha kihűlt a főzött krém akkor összekeverjük a kettőt és még 2cs vaniliáscukrot is adunk hozzá.Utána elosztjuk kétharmad-egyharmad arányban.A több krémhez keverünk 1citrom reszelt héját és a levét.A kevesebbhez 2evőkanál kakaóport és rumaromát.Megtőltjük a lapokat: Lap-citromos krém-lap-kakaós krém-lap citromos krém és csokimáz a teteje.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!