Recept: Farsangra készült sütik. (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Farsangra készült sütik.

Angol szelet:6tojássárgáját,30dkg porcukorral habosra keverünk.1 kis csomag szalalkálit felfuttatunk 4 evőkanál tejben és a kikevert masszához adjuk.25dkg margarint 20dkg lisztet is hozzákeverünk,majd a tojások felvert habját is óvatosan.A tésztát háromfelé osztjuk,1-be piros,a 2-ba zőld szinezőt teszünk és a harmadik marad sárga.Sütőpapíros tepsiben sütjük,de a papírt csak akkor húzzuk le ha kihűlt egy kicsit,mert nagyon gyenge a tészta.Izlés szerint tőltjük.Én vaniliás krémmel töltöttem. KATA szelet:70dkg lisztet,1cs sütőport,3tojássárgáját,2dl langyos tejet,20dkg porcukrot és 20dkg margarint összegyúrunk és 3 lapot sütünk.Az egyik lapot jól összetőrjük és 0,5dl tejben megáztatjuk.A tőltelékhez 15dkg margarint és 2dkg porcukrot habosra keverünk és hozzáadunk 1dl rumaromát,2evőkanál kakaóport,és 4evőkanál barack lekvárt.Ezeket összekeverjük az összetőrt lappal.Ha szükséges akkor még tehetünk hozzá egy kis tejet.Ezt a tőlteléket a két lap közé tőltjük.A teteje csokimáz. KEDVENC szelet: 40dkg liszt,1/2cs sütőpor,12dkg margarin,12dkg porcukor,1tojás.Ezeket összegyúrjuk annyi tejföllel hogy jól nyújtható tésztát kapjunk.4 lapot sütünk.5dl tejet 4púpos evőkanál lisztel és 2evőkanál kristálycukorral sűrűre főzünk.25dkg porcukrot 20dkg margarinnal habosra keverünk.Ha kihűlt a főzött krém akkor összekeverjük a kettőt és még 2cs vaniliáscukrot is adunk hozzá.Utána elosztjuk kétharmad-egyharmad arányban.A több krémhez keverünk 1citrom reszelt héját és a levét.A kevesebbhez 2evőkanál kakaóport és rumaromát.Megtőltjük a lapokat: Lap-citromos krém-lap-kakaós krém-lap citromos krém és csokimáz a teteje.

Látta 6357 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Buda Józsefné üzente 14 éve

Julianna!Neked is Nagyon Kellemes Husvéti Ünnepeket kívánok!!Puszi Csilla.

Válasz

Butyka Julianna üzente 14 éve

Koszonom szepen Csilla.Ma megvasaroltam mar a hozzavalokat,aztan csut. -penteken hozzafogok a suteshez! Kellemes Husveti Unnepeket!
puszi: Julika

Válasz

Buda Józsefné üzente 14 éve

Szióka Julianna!! Az angol szelet tetején vékonyan a krémből van egy kicsit lekenve.Tehetsz rá csokidarát is.A vaniliáskrém: 3dl tejben megfőzök egy pudingport és kihűtöm.25dkg margarint kikeverünk 25dkg porcukorral és 2cs vaniliáscukorral és a kettőt összekeverem. Puszi Csilla.

Válasz

Butyka Julianna üzente 14 éve

Koszonom szepen a recepteket,nagyon orultem mikor meglattam,hogy sikerult beirni oket!
A vanilias kremet,az ANGOL szelethez,ha leirnad, jo lenne ,es mi jon a rozsaszinu lapra ? vanilias krem es diszito cukorka ?
Mar alig varom ,hogy megsussem oket!
puszi

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Nagyon szépen köszönöm!

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 14 éve

Köszönjük szépen holnap lesz mit csinálnom kösziüdv ICAMAMA

Válasz

Buda Józsefné üzente 14 éve

Szia Julianna!! Itt vannak végre a receptek! Ha valamit nem érteni esetleg akkor írjál nyugodttan!! Puszi.

Válasz

Butyka Julianna üzente 14 éve

Elore is nagyon szepen koszonom,es turelmesen megvarom a recepteket!
Sok egeszseget kivanok,hogy minel tobb finom sutit tudajal nekunk beirni meg!
puszi

Válasz

Buda Józsefné üzente 14 éve

Szia Julianna! Igérem,hogy husvétig beírom a recepteket,és megsütheted őket! Köszi a türelmedet,mert én gerincbeteg vagyok és nem mindig tudok a gép előtt ülni, mert hat műtéten vagyok túl!

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Kedves Julianna, Buda Józsefné sorban tölti föl a recepteket. Megéri várni rájuk.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Spargasipok_rantva_2190947_1983_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu