Recept: Búvár túrós (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 2162 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 294 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Búvár túrós

Hozzávalók : 20dkg cukor, 1 tojás, 1,5 dl étolaj, 2 cs. vaníliás cukor, 35 dkg liszt, 2 e.k. kakaópor, 4 dl kefir, 1 teáskanál szódabikarbóna. A tetejére : 50 dkg túró, 2 tojás, 1 cs. vaníliás cukor, 10 dkg vaj, 2 kanál cukor, 1 reszelt citrom héj. A tésztához a hozzávalókat összekeverjük, és zsírozott lisztezett tepsibe öntjük. A túrót, a tojásokkal,a vaníliával, a cukorral a reszelt citrom héjjal, és az olvasztott vajjal kikeverjük, és a tészta tetejére, kis halmokat rakunk belőle. A túró sütés közben lemerül a tésztába, innen kapta a nevét.

Látta 3109 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szabados Miklósné üzente 14 éve

Nagyon mutatós, ki kellene próbálni. Kár, hogy az ünnepek után találtam rá.

Válasz

Fekete Ildikó üzente 14 éve

Nagyon szívesen, és nem csak finom de hamar el lehet készíteni ugye ?

Válasz

Kóródy Klára Ágnes üzente 14 éve

Ma sütöttem meg, és nagyon finom. Köszi

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Leírnád a te receptedet?

Válasz

Prohászka Béláné üzente 14 éve

Jól néz ki, igaz én nem így ismerem.

A csokis tészta nem folyós. Kis gömböket kell készíteni, el lehet vele szórakozni, be a tepsibe kb.5 cm-re egymástól és oda önteni a túró krémet. Akkor a kakaós kukucskál ki belőle.

Válasz

Fekete Ildikó üzente 14 éve

Ezt 180f sütöm, de a sütési idő kb 20p de én a csigatűvel a süti közepébe szúrom, ha nem marad rajta tészta akkor kész.

Válasz

Zagyi Sándorné üzente 14 éve

Nagyon finom lehet, kérdezem, hogy milyen meleg sütőben és meddig kell sütni? A hét végén kipróbálom, kösz. Zagyi Sándorné /Piroska/

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Spargasipok_rantva_2190947_1983_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu