Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tésztához: 6 tojás, 6evőkanál kristálycukor, 6 evőkanál liszt, 1 evőkanál kakaó. A krémhez: 25dkg Ráma margarin, 1 cs vanília pudingpor, 3-4 dl tej, 20 dkg porcukor. Az alátéthez : 1 kg alma, 2 evőkanál kristálycukor, 1 mokkás kanál őrölt fahéj. az almát meghámozzuk, szeletekre vágjuk, és egy vajjal kikent, zsemlemorzsával meghintett nagy tepsibe fektetjük az alma szeleteket. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat a fele cukorral felhabosítjuk, míg sűrű krémet nem kapunk. A tojásfehérjéket a másik fél adag cukorral, kemény habbá verjük. A lisztet a sárga krémhez adjuk, majd a fehérjét lazán hozzákeverjük.A piskótatészta kétharmadát,az almára öntjük,majd a kakaót a maradék masszával össze keverjük, és a tésztára rétegezzük.A kétféle tésztán, egy villát többször áthúzunk,hogy márványos legyen. 180f sütjük. Kb. 20p. Ha megsült, egy gyúrólapra kiborítjuk, így az almás rész lesz felül, és erre jön a krém. A pudingot megfőzzük, sűrűre, kihűtjük, A margarint, néhány evőkanál cukorral felhabosítjuk,és a pudingot kanalanként, a margarinhoz keverjük. A kész krémet az almára simítjuk. A tetejét megszórjuk reszelt csokival.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!