Recept: Fánk lekvárral töltve (kép)

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5800 fő
  • Képek - 2077 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5800 fő
  • Képek - 2077 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5800 fő
  • Képek - 2077 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5800 fő
  • Képek - 2077 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 233 db
  • Fórumtémák - 43 db
  • Linkek - 28 db

Üdvözlettel,

FŐZŐCSKE KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Fánk lekvárral töltve

1/2 kg liszt, 2 egész tojás, 1 kisdoboz tejföl, csipet só,
5 dkg élesztő, 2 kanál cukor, 1 dl tej, 1 kanál olaj.
Barack lekvár a töltéshez.


Az élesztőt felfuttatjuk a tejjel és a cukorral, hozzáadjuk a többi
hozzávalót, és jól kidolgozzuk.
Fél órát hagyjuk meleg helyen kelni, nyújtjuk, szaggatjuk, és megint
hagyjuk fél órát pihenni.
Nem túl forró olajban fedő alatt az egyik felét, majd fedő nélkül a
másik felét arany barnára sütjük.
Tortadíszítőbe tesszük a lekvárt, és belenyomjuk a fánkok közepébe.

Látta 3343 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Bérciné Ili üzente 6 éve

Szia Ildikó!
Próbáld meg ezt a receptet, nekem nagyon bejött.
Üdv:Ili

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Ez nagyon jól néz ki!Amikor én próbáltam fánkot sütni az 1l olajból 1dl olaj maradt a lábosban,mert mindet beszívták a fánkok.Pedig forró olajban sütöttem és nem kis lángon.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:

Turos_nudli_2072861_8628_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Spargas_baconos_leveles_tesztasutes_elott_2071784_5876_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Spargas_baconos_leveles_teszta_2071783_9317_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu