Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!! Ez az én képem és receptem!!!!
Sajnos most vettem észre, hogy eltulajdonították!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------
Hozzávalók:
25 dkg nyers reszelt krumpli, 15 dkg főtt cérnametélt, 10 dkg liszt, 2 db tojás, csipet só, 1 mk őrölt fahéj, 5 dkg durvára tört dió, szilvalekvár, olaj a sütéshez.
Elkészítés:
A lekvár és egy kevés őrölt dió kivételével összekeverjük a hozzávalókat, majd felforrósított , nem bő olajban lapos lepényeket sütünk belőle ( lapcsenkához, tócsnihoz hasonlít), ha már szép pirosra sült kiszedjük, és addig sütjük, míg tart a hozzávalókból.
Szilvalekvárral és fahéjas porcukorral kínáljuk. A tetejét a félretett dióval megszórjuk.
A hozzákevert diótól kissé barna lett, de nagyon ízlett! A szilvalekvár lemaradt a képről!
Megjegyzés: kicsit sűrűnek találtam, és kb. 1/2 dl tejet adtam még a tésztához.
Benke Laci bácsi receptje alapján készítettem.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!