Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
4 közepes méretű főtt tojás, 30 dkg darált hús, 1/2 csokor petrezselyem, só, őrölt bors, 1 egész tojás, 1 ek worcester szósz.
A panírozáshoz:
liszt,1 db kisebb tojás, zsemlemorzsa, a sütéshez olaj.
A 8 percig főzött tojásokat hideg vízben lehűtöttem,megpucoltam, és lisztbe forgatva félretettem.
Azután elkészítettem a fűszeres húsmasszát ( ez lehet hagyományos fasírt massza is), 4 felé osztottam, és egyenletesen beburkoltam vele a tojásokat. Amikor ezzel elkészültem, mindegyiket bepaníroztam a szokásos módon, majd fedetlenül betettem a hűtőbe egy órára szikkadni.
Pihentetés után a felforrósított, de nem füstölgő olajban, közepes lángon szép pirosra sütöttem a tojásokat.
Körettel, vagy salátákkal kínáljuk.
Megjegyzés:
Most darált pulykacombból készítettem, de sertéshúsból is finom.
Sütés közben többször megforgattam a tojásokat(én egy ideig fedő alatt sütöttem, közben egy papírtörlővel letörölgettem a fedőt, hogy ne csorogjon vissza a pára.)
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!