Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐZŐCSKE KLUB oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz! Itt hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐZŐCSKE KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Zsidek László, az Ízvadász, kedvence a tradicionális magyar konyha, amelynek rangjáért igyekszik minden fórumon sokat tenni. Legutóbbi ízélményét Berekfürdőn, egy főzőversenyen szerezte, ahol egy páratlan birkapörköltet kóstolt. Ebből is kiderül, nem a puccos, különleges kreációkat keresi, hanem azt, ami eredeti.
"Nemrég Máltán jártam, ahol olyan házikenyeret ettem, amit valaha az
Alföldön sütöttek az asszonyok - mondta Zsidek László. - Egy ilyen
valódi íznek akkor is igazán örülni tudok, ha az csak egy egyszerű
kenyér, kevés paradicsommal, kapribogyóval és olívával. A legnagyobb
gondom, ami ellen mindent igyekszem megtenni, hogy éppen ezek az ízek
és élmények tűntek el a magyar konyhából. Ennek az az oka, hogy
nincsenek megfelelő alapanyagok. Műsajtok vannak, műsonkák, műtejek,
mert a mennyiség és az ár dominál a minőség helyett. Ezen kellene
változtatni, hogy a hazai vendéglátás tradíciói újraéledhessenek. A
magyar konyha ugyanis egy csodálatos keveredése a Kárpát-medence
gasztronómiai értékeinek, ami identitást ad, és elszakíthatatlanul köt
bennünket az anyaföldhöz, és megkülönböztet bennünket más nemzetek
kultúrájától."
Zsidek
László célja egy olyan magyar konyha újrafelfedezése és tanítása, amely világszínvonalú, magyar nemzeti
hagyományokra támaszkodó, könnyen megtanulható, egészséges, és amely
nagyon finom, és sikerélményt adhat elkészítőjének.
Forrás: Vasárnap Reggel
|
|
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!