Hódos Judy üzente 9 éve
Nem értem, hogy az emberek miért használják a szalakáli-t, a szódabikarbónát és a margarint egyáltalán: amikor mindegyikről köztudott, hogy mennyire nem egészséges. / mindegyiknek utánna lehet nézni az internet-en.
Miért betegitik az emberek önmagukat szándékosan?
Csillag Virág üzente 10 éve
Kőry Ibolya üzente 10 éve
Szőts Istvánné Edit üzente 11 éve
Szervusz Kedves Ibolya!! Most találtam rá a hatlaposodra. Szuper! Parancsikonban kiraktam-mentettem. Sütöm.... Üdvözlettel: Edit /És: 5*/
Ujváry Andorné üzente 12 éve
Ez nagyon finom. A cukrot kicsit megszoktam olvasztani takarék lángon
tejeskávé színűre. 7 lapot sütök a tésztából. Az lapok megtöltése után
egy tálcát teszek a tetejére, ez valamivel /pl. 1kg. lisztel/ lesulyozom.
tetejét nem vajazom, a vajat mind a krémbe keverem.
Csak szalakáléval az igazi. Igy is érdemes kiprobálni.
Bajnóczy Ilona üzente 13 éve
Portischné Molnár Krisztina üzente 13 éve
Hanuszka Jánosné üzente 13 éve
akkor még finomabb ha 40dkg cukrot felteszed egy fazékba meg karamelizálod és ha jo ráöntöd a meleg tejet vigyáz mert habzik és utána a habarást majd a vajat probáld ki nekem isteni
Molnár Jutka üzente 13 éve
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
Mindenki ízlése szerint alakítja ki a krémet.
Én például csokoládés pudingos krémmel töltöttem,nagyon finom volt.
Van aki karamellesen szereti,én is ki fogom próbálni,de ez a variácoó is megállja a helyét.
Üdv:Edit.
Hanuszka Jánosné üzente 13 éve
én a tehejedbe a kakaó helyett 40deka kristálycukrot meg karakterizálnák nekem igy finomabb a sz alakári krémes
kovács erika üzente 14 éve
Csillag Virág üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Olyan jó látni ezt a süteményt,eszembe jut róla a gyermekkorom,pedig az már bizony nagyon régen volt.Nem múlt el nagyobb ünnep,hogy ne sütötték volna ezt már dédanyáink is.Köszönjük,hogy feltetted.Üdv.Marika
Nemesne Zsuzsa üzente 15 éve
Tarsoly Ibolya üzente 15 éve
hazi ibi üzente 15 éve
Bérciné Ili üzente 15 éve
Csillag Virág üzente 15 éve