Erdős Katalin üzente 15 éve
Borka Mária üzente 15 éve
Ezt már én is sokszor megcsináltam. Én a liszthez még reszelt fokhagymát /2-3 / gerezdet is szoktam tenni. Nagyon finom, ez a családom egyik kedvence.
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Balla Erzébet üzente 15 éve
schorsch ibolya üzente 15 éve
Biztosan nagyon finom!Most irtam ki a receptet ez lesz a holnapi menu,mi is szeretjuk a csirket .Koszi a receptet
Csillag Virág üzente 15 éve
Szabados Miklósné üzente 15 éve
Ki fogom próbálni ezt is, biztosan nagyon finom. Az én hasonló receptem: a csirkét panírozzuk, morzsa helyett sajttal. A maradék lisztet, tojást lés sajtot összekeverjük, ráöntjük a tepsibe rakott csirkére, még lehet a tetejére sajtot reszelni és pirosra sütjük.
Miklós-Illés Julianna üzente 15 éve
Ki fogom próbálni,mert jó hangzik,hasonlót már csináltam:csirkemellel és sertéshússal.Mindenkinek nagyon ízlett.
rung gyorgy üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
béláné fodor üzente 15 éve
ilyesmit én is szoktam csinálni,viz és tejföl helyett zsirszegény fözőtejsznt használok.nagyon szeretjük a csirkét.
Kaposvári Zoltánné üzente 15 éve
Szemánné Horváth Ildikó üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Csillag Virág üzente 15 éve
Dékányné V. Mária üzente 15 éve
Simonka Anna üzente 15 éve
Tóthné Erzsébet üzente 15 éve
Csillag Virág üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Én" nem lehet abbahagyni" néven ismerem, nagyon jó, hogy feltetted.Isteni finom,igazi vendégvárós /amíg sül,mást is lehet csinálni/.Én már készítettem úgy is,hogy egész csirkét feldaraboltam és minden porcikáját így sütöttem meg.
Persze ez azoknak jó akik szeretik a csirke csontosabb darabjait.
A hagymakarikák mellé fokhagyma gerezdeket is szoktam tenni.
Ajánlom mindenkinek aki még nem ismeri, nem fog benne csalódni !
Üdv.Marika