Erdős Katalin üzente 14 éve

biztos nagyon finom és kiispróbálom hamarosan.

Válasz

Borka Mária üzente 14 éve

Ezt már én is sokszor megcsináltam. Én a liszthez még reszelt fokhagymát /2-3 / gerezdet is szoktam tenni. Nagyon finom, ez a családom egyik kedvence.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Okvetlen kipróbáljuk,,

Válasz

Balla Erzébet üzente 14 éve

én ezt már meg csináltam és tényleg fenomenális köszi a receptet

Válasz

schorsch ibolya üzente 14 éve

Biztosan nagyon finom!Most irtam ki a receptet ez lesz a holnapi menu,mi is szeretjuk a csirket .Koszi a receptet

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Ez is nagyon jó lehet!

Válasz

Szabados Miklósné üzente 14 éve

Ki fogom próbálni ezt is, biztosan nagyon finom. Az én hasonló receptem: a csirkét panírozzuk, morzsa helyett sajttal. A maradék lisztet, tojást lés sajtot összekeverjük, ráöntjük a tepsibe rakott csirkére, még lehet a tetejére sajtot reszelni és pirosra sütjük.

Válasz

Miklós-Illés Julianna üzente 14 éve

Ki fogom próbálni,mert jó hangzik,hasonlót már csináltam:csirkemellel és sertéshússal.Mindenkinek nagyon ízlett.

Válasz

rung gyorgy üzente 14 éve

RECEPTET KÖSZÖNÖM,MAJD ÉN IS MEG CSINÁLOM.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon jól hangzik,meg van a vasárnapi ebédem! Köszi!

Válasz

béláné fodor üzente 14 éve

ilyesmit én is szoktam csinálni,viz és tejföl helyett zsirszegény fözőtejsznt használok.nagyon szeretjük a csirkét.

Válasz

Kaposvári Zoltánné üzente 14 éve

Hasonlót én is szoktam csinálni.
Imádjuk a csirkét.

Válasz

Szemánné Horváth Ildikó üzente 14 éve

Jól hangzik, a héten kipróbálom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon incsiklandozónak tűnik, úgyhogy hamarosan én is megcsináálom!!

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Kíváncsi vagyok, mit fog szólni hozzá a család. :)

Válasz

Dékányné V. Mária üzente 14 éve

Ez tényleg finom és egyszerű,gyorsan elkészíthető.

Válasz

Simonka Anna üzente 14 éve

Nagyon finom régota készitem.Jó halani hogy másoknakis bejön

Válasz

Tóthné Erzsébet üzente 14 éve

Én is ismerem nagyon finom.

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Nagyon finom lehet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én" nem lehet abbahagyni" néven ismerem, nagyon jó, hogy feltetted.Isteni finom,igazi vendégvárós /amíg sül,mást is lehet csinálni/.Én már készítettem úgy is,hogy egész csirkét feldaraboltam és minden porcikáját így sütöttem meg.
Persze ez azoknak jó akik szeretik a csirke csontosabb darabjait.
A hagymakarikák mellé fokhagyma gerezdeket is szoktam tenni.
Ajánlom mindenkinek aki még nem ismeri, nem fog benne csalódni !
Üdv.Marika

Válasz